Skolemadskonferencen: “Fra Holdning til Handling” blev afholdt 3. november 2010 på Strandgårdskolen i Ishøj. Konferencen satte fokus på velfungerende skolemadsordninger, hvor sundhed og økologi er i højsædet. Ishøj Kommune er en foregangskommune på dette område – for eksempel madordningen på Strandgårdskolen, der modtog det økologiske spisemærke i guld på konferencen. Herunder kan du se flere af oplæggene på video og downloade flere af de tilhørende powerpoint-præsentationer.
Konferencen var arrangeret af Økologisk Landsforening ved projektleder Dorte Ruge. Se hele programmet her:
Oplæg ved Niels Borre, Formand for Social- og Sundhedsudvalget, Ishøj Kommune. Benyttede ikke powerpoint.
Oplæg ved Jørn Hjølund, Formand for Børne- & Ungeudvalget, Ishøj Kommune.
Benyttede ikke powerpoint.
Oplæg (1. del – 1 af 2) ved Kristian Evendt, Cand. Scient. i Idræt og Afdelingsleder på Strandgårdskolen i Ishøj. Se 2. del herunder
Oplæg (2. del – 2 af 2) ved Kristian Evendt, Cand. Scient. i Idræt og Afdelingsleder på Strandgårdskolen i Ishøj. Download powerpoint under 1. del.
Oplæg ved Lisbeth Hede, Bromatolog, medarbejder ved Alt-om-Kost Rejseholdet.
Oplæg ved konsulent, Dorthe Kloppenborg, Økologisk Landsforening, om Det Økologiske Spisemærke.
Oplæg ved Mikkel Jacobsen, Projektleder, EAT Københavns Madhus. 1. del.
Oplæg ved Mikkel Jacobsen, Projektleder, EAT Københavns Madhus. 2. del.
Download powerpoint under 1. del herover
Oplæg ved Rasmus Frederiksen, lærer i Natur & Teknik på Strandgårdskolen, Ishøj. Benyttede ikke powerpoint.
Oplæg ved Sofie Husby, Food & People, Ålborg Universitet.
Indslag fra skolemadskonferencen fra Ishøj TV.